Du er her

Innhold fra annonsør

Follestad Trend AS skal kle Norge fra skyen

Follestad Trend AS tar skrittet ut i skyen, og får Office 365-løsninger og alle PCer og enheter administrert fra TeleComputing.

– Follestad har eksistert i snart 100 år, og har en stolt tradisjon med å kle Norge! For å møte fremtiden er det allikevel helt essensielt at vi digitaliserer oss og hele organisasjonen, sier sjef for e-handel og digital markedsføring, Marius Willoch.

– Med TeleComputing på laget får vi en bedre intern informasjonsflyt, og selgerne som møter kundene er til enhver tid oppdatert med den rette informasjonen og den rette vareinformasjonen. Alt i forbindelse med innkjøp ligger i skyen, og man kan lett se hva som er kjøpt inn og hva som er på vei inn. Informasjonen som er knyttet opp mot Follestadskolen (som alle selgere er gjennom), gjør det lett for selgerne å hente inn informasjon. Informasjonen er lettere tilgjengelig for de ansatte, og sikrer at Follestad bedre kan møte kundens behov, og at de bedre server kundene både fysisk i butikk og på nett.

Retailmarkedet er i stor endring, og kundenes behov og forventninger endrer seg i takt med teknologisk utvikling. Vi må derfor stadig gi kundene enda bedre handleopplevelser, fortsetter Willoch.

Follestad Trend AS er en av få aktører innenfor sitt segment som tilbyr klikk- og- hent i sine butikker.

– Det er en viktig del av strategien for å gjøre det enda enklere for kunden å handle hos oss. I vår digitaliseringsreise var vi på jakt etter en partner som kunne tilby det aller siste innen skytjenester. Vi vurderte flere leverandører, men valgte TeleComputing fordi deres tilbud var bedre. Det var en kombinasjon av pris, kvalitet og rådgivningsekspertise som var utslagsgivende, forteller Willoch.

Follestad Trend AS får gjennom avtalen skytjenester som OneDrive, Sharepoint og Teams, i tillegg til at alle PCer og mobiler administreres av TeleComputing.

Follestad & Co ble grunnlagt i Christiania i 1923 av Enoch Follestad. Follestad har 8 butikker på Østlandet og Outlet-butikker på Vestby og i Stavanger. Follestad Trend AS tilbyr også nettbutikk og klikk-og-hent i sine butikker.

Ønsker du å vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat på tlf.06570 eller info@telecomputing.no