Lang natts ferd mot dag og åpning av Rustas nye varehus i Fredrikstad. Ved daggry var køen lang. De første hadde ventet siden kl 20 i går kveld. (Foto: Rusta)

1000 i kø da Rusta åpnet i Fredrikstad

Rusta er blitt en mester med å lage nyåpninger til en jippo som trekker kunder i hopetall. Så også da kjedens varehus nummer 35 i Norge i morges åpnet i Fredrikstad.

Publisert

Som vanlig ble det et hyggelig problem å ordne køen, får Retailmagasinet opplyst:

  • Første kundene i kø kom allerede kl 20:00 kvelden før. Åpningen var 09:00 i dag. Det vil si 13 timer i kø.
  • Kl 07:00 var det allerede 200 personer i kø, og den vokste raskt fra 600 til rundt 1000 like etter at båndet ble klippet.
  • En time etter åpning er det fortsatt flere hundre meter med mennesker som venter på å komme inn i varmen.
Varehussjef Eldrid Lange med hele staben som bidro til en grandios åpning av varehuset i Dikeveien.  (Foto: Rusta)

Dekker 2000 kvm

– Vi ser svært positivt på etableringen, og tror at Rusta vil bli et populært tilskudd til handelstilbudet i Fredrikstad, sier Eldrid Lange, varehussjef for Rusta i Fredrikstad.
Det nye varehuset på Dikeveien dekker 2.000 kvm og blir arbeidsplass for 13 medarbeidere.


Nummer to i Østfold

– Vårt konsept med produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet har tatt Norge med storm, og jeg føler meg trygg på at dette blir tilfellet også her i Fredrikstad, sier Erlend Kramer, landssjef for Rusta i Norge.
Rusta har allerede et varehus ikke langt unna, i Rygge Storsenter. Med dagens åpning vil den svenske varehuskjeden være etablert to steder i Østfold.

Fortsetter veksten i Norge

Rusta har tidligere rapportert om sine ambisiøse ekspansjonsplaner og at det er en strategi i alle markedene til kjeden; Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Rusta, som kom til Norge i 2014, har rukket å åpne 34 varehus fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord. Morgendagens åpning blir Rustas 35 i Norge.
– Vi har fortsatte store ambisjoner for Rusta i Norge. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer.

Powered by Labrador CMS