Rustas norgessjef Erlend Kramer og varehussjef Nina Kristiane Vik var overveldet over køen på 1000 shoppelystne som stod klar i morges. (Foto: Rusta)

1000 i kø da Rusta nyåpnet i Trondheim

1000 shoppelystne trøndere stod i kø og ventet da Rusta nyåpnet i Hangaren etter flytting over gaten fra Lade Arena.

Publisert

Det var i april 2016 Rusta åpnet i Lade Arena. Sammen med Tiller har disse varehusene utgjort Rustas tilstedeværelse i Trondheim de siste tre årene. Nå flytter Rusta over gaten fra Lade Arena og inn i det nye kjøpesenteret i Hangaren.

– Drøyt tre år på Lade har gått fort og bra. Nå fikk vi mulighet til å flytte inn i splitter nye lokaler i Hangaren, sier Rustas norgessjef, Erlend Kramer.

Besøksrekord

– Mottagelsen vi fikk under åpningen i Lade Arena var overveldende. Det ble satt besøksrekord for Rusta i Norge, sier norgessjefen.

Øyvind Meidell (t.v.) var først i køen. Han hadde ventet siden før midnatt. (Foto: Rusta)

Da varehuset på Lade åpnet i 2016 var det over 500 i kø da båndet ble klippet. Hele tre timer før åpningen stod 100 mennesker klare, og førstemann kom så tidlig som halv seks om morgenen. Denne rekorden ble altså grundig slått morges med dobbelt så mange i kø, og førstemann hadde stått siden før midnatt.

Medarbeiderne flyttet med

Det nye varehuset i Hangeren er på hele 2.100 kvadratmeter, hvor det totalt jobber det 23 medarbeidere. Flesteparten er med fra varehuset i Lade Arena.

Powered by Labrador CMS