Du er her

Åpner fjerde nye byggvarehus på Vestlandet i år

Montér etablerer seg på Voss med nytt byggevarehus. Dette er Montérs fjerde nye byggevarehus på Vestlandet hittil i år.
Av Nils Vanebo
Publisert 11.09.2019 08:00

Montér har hatt en økning av antall butikker på Vestlandet i år med fire nye forhandlere: Kvinnherad, Hatlestrand, Kvam, og nå også Voss.

Montér Voss, en del av Seimen AS, åpner neste uke på Vossestrand i større og nyrenoverte lokaler etter overgang til kjeden.

Eirik Draugsvoll Seim, daglig leder i Seimen AS, gleder seg til åpningen.

– Vi har bygget om og doblet størrelsen på butikken. Dette gjør at vi ved nyåpningen kan tilby våre kunder et større utvalg og et mer variert varesortiment, samt at vi kan vise og presentere våre produkter bedre. Jeg er sikker på at dette vil inspirere og gi en bedre handleopplevelse for både våre profesjonelle og private kunder, sier Seim.

Nye Montér Voss er blitt både ombygget og utbygget. Byggevarehuset er på over 3.300 kvadratmeter inkludert utebutikk med trelast og byggevarer. De vil satse stort på blant annet Montérs egne konsepter innen dør og vindu, samt verktøy, festemidler og arbeidsklær. 

Montér Voss er en viktig brikke i Optimera sin videre satsing på Vestlandet:

– Vestlandet og Hordaland er et sentralt område for Optimera. Her har vi totalt over 30 avdelinger under Optimera-paraplyen. Med Montér Voss dekker vi et nytt viktig område i regionen. Dette gir oss muligheten til å nå ut til enda flere privat- og proffkunder med våre varer og tjenester, sier Anniken Wollan, forhandleransvarlig i Optimera.