Du er her

Åpnet innlandets største kjøpesenter

CC Stadion på Hamar åpnet tirsdag 11. november dørene til sitt splitter nye kjøpesenter. Med 33.000 kvadratmeter og 79 butikker er det innlandets største.
Av Ove Hansrud (Tekstilforum) og Stig Atle Bakke
Publisert 12.11.2014 09:11

Et senter som høyst sannsynlig bidrar til å bevege Hamar sentrum de neste månedene. Mange av de som har butikklokaler i Gågata har sett med stor bekymring på det nye senteret som har vokst opp et steinkast unna sentrum.

 

Bus Stop er en av dem som har flyttet butikken fra sentrum til senteret, og som satser skikkelig. Til åpningen stilte de aller fleste av leverandørene opp og hjalp til med å gi råd og ekspedere, og Kari Myrvold i Bus Stop er storfornøyd med lokalene og med starten. 

 

– Akkurat slik jeg ønsket og håpet. Stilig, delikat og med en flott beliggenhet, sier hun fornøyd til Tekstilforum.

 

En annen butikk som har flyttet ut av sentrum, men som samtidig beholder butikken i Gågata, er VIC Hamar. Daglig leder Trond Øveraas og faren John fikk besøk av kjededirektør i VIC, Liv Andersen, under åpningen. Hun gledet seg over en stilig og delikat butikk.

 

CC Stadion er på 33.000 kvadratmeter med 79 butikker. En stor del av dem er klesforretninger. De fleste store kjedene er på plass. Høyer fortsetter å vokse og er på plass med både dame- og herreavdeling. Det samme er Moods of Norway.

Nøkkelord