Du er her

Åpnet originalt byggevarehus

Det var på grensen til kaotisk da rundt 1500 besøkende tok turen til åpningen av nye Montér Stavanger i går. Byggevarehuset er flyttet snaue 200 meter, inn i et topp moderne bygg som er senket ned i terrenget, med gress på taket og egen park.
Av Redaksjonen
Publisert 15.03.2019 13:02

Byggevarehuset har fått et betydelig større varesortiment, og det er lagt til rette for enkel og effektiv handel med bil.

Stolt historie

Nye Montér Stavanger er et byggevarehus i Hillevåg bydel i Stavanger. Hillevåg har en stolt historie, og står nå foran mange store utbygginger og modernisering. Montér-varehuset føyer seg inn i denne utviklingen med et nytt, originalt bygg.

– Her har vi vært gjennom en god og spennende prosess. Sammen med eiendomsutvikler Køhler Eiendom har vi fått et resultat som vi er veldig fornøyd med. Det var også de kundene jeg snakket med, sier Ole-Jørgen Mo, regionsdirektør vest i Optimera. 

– Vi tok en opptelling etter stengetid og er veldig fornøyd. Rundt 1500 kunder la turen innom åpningen, fortsetter Mo. 


Tradisjonen tro åpning med saging av en planke, her ved Knud Holm, direktør Montér og Optimera Proff, daglig leder Fredrik Bratland (t.v.) og regionsjef Thomas Skjærvold (t.h.).
 

Flytter et steinkast, store forbedringer

Køhler Eiendom har dype røtter i bydelen og står bak den største utbyggingen i Hillevåg på årtier med 350 nye boliger. De er eier av bygget og området som Montér flytter fra i Hillevågsveien 24, og eier av det nye byggevarehuset i Kvalabergveien 31. Avstanden mellom de to byggene er snaue 200 meter.

– Gjennom hele prosessen har vi samarbeidet godt. Vi har hatt mange forskjellige byggetegninger på bordet, og jeg mener vi endte opp med den beste løsningen, sier Mo.

– Jeg tror dette blir det første byggevarehuset i Norge med gress og sedum på taket, egen park og en fasade som går i ett med omgivelsene. I tillegg har vi senket oss ned i terrenget for å bevare utsikten fra Hillevågsveien mot Ryfylke. Vi har bygd for å være i byen, fortsetter Mo. 

Alt på ett sted

– Vi disponerer 3200 kvadratmeter. Montér Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle kunder med små til store byggeprosjekter. Et temperatur- og fuktbestandig klimarom lagrer og presenterer interiørprodukter som listverk, plater, gulv og dører. Inn i butikken kommer også en ny dør- og vindusutstilling. Dette er satsinger vi gjør for at det skal være enklere å ta valg basert på ønsker, behov og krav, sier Mo. 

– Varehuset er systematisk delt i avdelinger basert på typiske prosjekter i hjemmet. Her finner du alt du trenger av trelast og byggevarer, verktøy, maling, arbeidsklær og mye mer. Vårt slagord er "Du får mer hos Montér", og det skal vi virkelig leve opp til her, avslutter Mo.


VELLYKKET ÅPNING – F.v. Fredrik Bratland, daglig leder Montér Stavanger, Morten Fløysvik, prosjektleder i Køhler Eiendom, Knud Holm, direktør Montér og Optimera Proff og Even Frøland, prosjektleder i Skanska.
 

(Pressemelding)