Du er her

Apotek 1 er nok en gang best i bransjen

Apotek 1 er best i bransjen på kundelojalitet og -tilfredshet.
Av Redaksjonen
Publisert 04.05.2018 09:41

6.400 forbrukere har sagt sin mening om Norges 160 største bedrifter når det kommer til lojalitet og kundetilfredshet. Også i år er Apotek 1 best av apotekkjedene!

– Våre kunder er svært fornøyde med våre dyktige og engasjerte apotekansatte, som hver dag står på for våre kunder, sier kjededirektør Knut Arne Colbjørnsen.

– Apotek 1 er Norges største apotekkjede, men det er ingen selvfølge at vi er apotekkjeden med mest fornøyde kunder. At vi for 7.gang på rad er best i bransjen er noe vi er veldig stolte av, legger Colbjørnsen til.

Hvert år måler Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere og rangerer tilsammen 160 bedrifter fra 30 ulike bransjer. De opererer med et 5-stjernes rangeringssystem for kundetilfredshet og det er kun 17 bedrifter som kan smykke seg med 5 stjerner som betyr begeistrede kunder. Apotek 1 er en av disse.

– Evalueringen fra Norsk Kundebarometer viser klart og tydelig at vi virkelig bryr oss om kundene våre, og at vi har hatt et bra fokus på god og trygg kundebehandling gjennom mange år. Og det skal vi fortsette å jobbe med også dette året, sier Colbjørnsen.

(Pressemelding)