Du er her

Apple med verdenspremiere hos Elkjøp

Apples nye butikkonsept har verdenspremiere hos en Elkjøp-butikk i Norge.
Av Stig Atle Bakke
Publisert 22.10.2013 10:10

Tirsdag 21. oktober er det duket for verdenspremiere for Apples nye butikkonsept. Elkjøps Megastore utenfor Oslo får æren av å være aller først ute når Apple nå ruller ut sitt nye såkalte Shop-in-Shop-konsept verden over, skriver Elkjøp i en pressemelding.

Her åpner dørene til det nye Apple-universet klokken 10.00 tirsdag 21. oktober.

Butikkonseptet kommer nå til ligne mer på Apples egne forretninger, som man blant annet finner på Fifth Avenue i New York og på Regent Street i London.

– Vi i Elkjøp er veldig stolte av å være de første i verden som får vise frem Apples nye butikkonsept, og dette er selvsagt utrolig artig for oss. Apples produkter er veldig populære hos våre kunder og ser man på nettbrett, der Ipad er bestselgeren, har salget eksplodert de siste årene. Vi ser nå frem til å vise våre kunder Apple-produkter på en ny og enda mer spennende måte, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Andreas Niss, ifølge en pressemelding fra Elkjøp.

Apples nye Shop-in-Shop kommer til å fremstå som enda mer åpen og lysere enn sin forgjenger, og man har blant annet viet Ipad og Apple TV mer plass enn tidligere.

Kundene skal nå i tillegg få langt større mulighet til å prøve ut de ulike produktene, for selv å kunne finne ut hvilke løsninger og muligheter Apple-universet har å by på.

– Jeg syns det er helt rått at vi får være så tidlig ute med dette og ble kjempekry da jeg fikk høre at vi er først i verden med det nye konseptet. Den nye Shop-in-Shop-løsningen kommer til å bli enda bedre for kundene våre, som nå får boltre seg i en ny, frisk og utvidet Apple-avdeling, sier varehussjef ved Elkjøps Megastore på Lørenskog, Kristian Pedersen, ifølge pressemeldingen.

Apple har i dag totalt 15 Shop-in-Shop hos Elkjøp-konsernet i Norge, deriblant verdens nordligste som ligger i Tromsø.

Nøkkelord