Du er her

Blir HR-direktør i Reitan Convenience Norge

Etter åtte år vender Petter Knutsen (38) tilbake til Reitan Convenience Norge. Nå til stillingen som HR-direktør.
Av Stig Atle Bakke
Publisert 22.10.2013 10:14

Han har bakgrunn som markedssjef i 7-Eleven og kategorisjef i Narvesen, men har de siste årene arbeidet for blant andre Statoil og Leiv Vidar. Knutsen er i dag strategisk rådgiver og kundeansvarlig i Reklamebyrået Ernö, skriver Reitangruppen i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for at vi får Petter tilbake på laget. Han kjenner organisasjonen og kulturen vår godt, og han har et unikt utgangspunkt for å bygge videre på våre satsninger innen HR. Petter er en kompetent og kreativ leder, som vil bidra til å skape resultater og sørge for at både servicekontoret, kjøpmenn og selgere har en morsom og lønnsom hverdag, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson, ifølge pressmeldingen.

Petter Knutsen er sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI, og han har bred erfaring innen ledelse, kommunikasjon og innovasjon, samt sterk interesse for HR som fag. Han var ansatt i Reitan Convenience Norge fra 2000 til 2005, og ser nå frem til å vende tilbake til sin gamle arbeidsplass.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til det jeg kjenner som Norges aller fremste retailmiljø. Jeg ser frem til å være en del av, og være med på å forsterke et selskap som allerede er kåret til en av Norges aller beste arbeidsplasser. Reitanselskapene har hatt et unikt fokus på butikk og verdier, og dette ønsker jeg som HR-direktør å dyrke videre i tiden som kommer, avslutter Petter Knutsen.

Petter Knutsen tiltrer sin nye stilling 15. november.

Nøkkelord