Du er her

To butikker slapp å stenge

Før helgen måtte Gulskogen kjøpesenter stenge 13 butikker på grunn av store setningsskader i bakken som har skapt et ekstraordinært sikkerhetsproblem. For å berge julehandelen, er det funnet løsninger for to av butikkene, slik at 19 jobber er berget i første omgang.
Av Redaksjonen
Publisert 03.12.2018 12:47

Det melder Drammen Live 24/drm24.no: Mester Grønn ble i stand til å beholde alle sine 14 ansatte etter å ha åpnet ny butikk i 2. etasje. Det skjedde allerede fredag.

Og ingenting så galt at det ikke er godt for noe: Samme dag kom også melding om at VITA ikke trenger å stenge etter at de kunne overta lokalene etter PM, som var i ferd med å legge ned.

Blir stengt over et år

Nedstengningen av deler av senteret kom gjennom en nyhetsmelding på egen hjemmeside, hvor senterleder Elisabeth Lohk skrev: På grunn av teknisk vedlikehold har senterledelsen besluttet å midlertidig stenge deler av 1. etasje på Gulskogen.

Oppgraderingen innebærer at følgende butikker blir midlertidig stengt fra og med lørdag:

Elkjøp, XXL (1.etg) Kafe Kvisten, Meny, Loco, Gulating, ShoeDay, Vero Moda, Jack & Jones, Life, Telia, Norrøna og Bertel O. Steen pop-up. (På denne listen stod også Mester Grønn og Vita, men de kunne altså strykets)
Lohk skrev videre: Utbedringene planlegges gjennomført i løpet av 2019, og butikkene vil åpne igjen i slutten av 2019 eller begynnelsen av 2020. 
– Vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder og leietakere. Resten av senterets 100 butikker vil fortsatt holdes åpent og er trygt å besøke. Også vårt P.hus er trygt å parkere i. Dette er kontrollert og sjekket ut.


Elisabeth Lohk kan glede seg over at to butikker slapp å stenge. (Arkivfoto: Henrik Åsbø)

Rammer julehandelen

Dette rammer den aller viktigste sesongen først og fremst for butikkene som måtte stenge. Elisabeth Lohk skriver avslutningsvis i meldingen:

– Vi håper våre kunder fortsatt tar turen til Gulskogen hvor 100 butikker står klare for å ta de imot for en hyggelig julehandel.