Du er her

Byggmax nr. 42 i Slemmestad

Byggmax åpnet fredag sin butikk nr. 42 i Norge, på Slemmestad.
Av Pressemelding
Publisert 30.09.2019 09:09

 Den nye butikken har fem ansatte.

– Våre ekspansjonsplaner stopper heldigvis ikke her. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ i det norske markedet, sier Benedicte Inversini, Country Manager Norge, i en pressemelding. – Vi ønsker å bidra til at alle skal få realisert sine byggedrømmer. Og ved å tilby kvalitetsprodukter til lave priser, muliggjør vi dette. 

Kunden gjør en del av jobben

Evjetun har en god beliggenhet, med en stor plass og mulighet til å etablere Byggmax-konsept. Byggmax’ visjon er å tilby kundene god kvalitet, lav pris, der kundene kan gjøre en del av jobben for å holde kostnadene nede. 


Foto: Byggmax

Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.

Faktaboks

Byggmax Group

inkluderer Byggmax, Skåne Byggvaror og Buildor AB. Konsernet hadde en omsetning på 5,2 milliarder svenske kroner i 2016. Byggmax har i dag 109 butikker i Sverige, 42 i Norge og 11 i Finland. Siden starten har forretningsideen til Byggmax vært at det skal være det beste og det billigste alternativet når kunden skal kjøpe bygningsmaterialer av god kvalitet. Byggmax har et såkalt drive-in-system i alle sine varehus slik at kundene kan ta bilen med inn og laste på varene direkte. Dette gjør det enkelt og effektivt for kunden å handle, fremfor alt hva gjelder tyngre byggevarer. Byggmax ble notert på Stockholmsbørsen i juni 2010.