Du er her

Elon åpnet konseptbutikk nr. 2

Denne gangen var det Elon Grimstad på 700 kvm som fikk det helt nye butikk-konseptet til den nordiske kjeden.
Av Pressemelding
Publisert 18.10.2019 11:27

Butikksjef og daglig leder, Frode Arntsen, har sammen med deleier Jan Jensen drevet butikken i snart 15 år. Da er det helt på sin plass at butikken oppgraderes til jubileet senere i år. Det nye butikk-konseptet ble veldig godt mottatt av kundene, skriver selskapet i en pressemelding.

Kundene blir inspirert

Elon ønsker kundene sine «Velkommen hjem», og butikken er bygget opp av flere rom for å nettopp skape denne hjemmefølelsen. Det finnes. både et kjøkken, en stue og et vaskerom i butikken. Erfaringene fra de nye konseptbutikkene er at kundene blir inspirert og føler seg mer hjemme, og dermed også bruker mer tid i butikken enn tidligere.

Elon på Bergemoen i Grimstad har også startet med nye varegrupper i forbindelse med denne nyåpningen. De har fått opp en elegant belysningsavdeling, samt at de har bygget opp et demokjøkken i samarbeid med en lokal kjøkkenforhandler.


Hjemmefølelsen skapes ved et kjøkken, en stue (bildet) og et vaskerom i butikken.

Ny nettbutikk

Elon ønsker å fokusere på netthandelen i årene som kommer, blant annet med en nært forestående introduksjon av en helt ny nettbutikk. Denne strategien kommer godt frem i de nye butikkene hvor det blir installert interaktive skjermer. Disse touchskjermene viser nettbutikkens fulle utvalg som et supplement til de varene som butikken har på lager. De nye butikkene har derfor også dedikerte «pick-up points».


Gaming har fått god plass, naturligvis.

Fire nyåpninger før jul

Elon Norge fortsetter ellers med å åpne flere butikker, og kan varsle om hele fire nyåpninger før jul. 


Kassen er butikkens viktigste stoppested. (Fotos: Elon)