Du er her

Extenda ansetter

Extenda Retail har utnevnt Mohit Paul til Chief Revenue Officer.
Av Pressemelding
Publisert 11.09.2019 07:44

Mohit Paul har mer enn tjue års erfaring fra programvarebransjen, og bringer med seg internasjonal erfaring fra både salg og lederskap.

– Extenda Retail har et veldig sterkt verdiforslag og er godt posisjonert for å tilby sine kunder, og kundenes kunder, tekniske løsninger som støtter hele kundereisen for en best mulig handleopplevelse. I dag er service i verdensklasse nøkkelen til suksess. Man forventer å ha tilgang til all tenkelig informasjon for å ta kloke beslutninger og muligheten til å handle og utføre transaksjoner fra hvilken enhet som helst, noe som driver behovet for omnichannel og mobilitet, sier han.

Nye krav til detaljhandel

Digitalisering gir forbrukere flere valgmuligheter enn noen gang. Det stilles store krav til detaljhandelen og teknologien for å følge med og kunne tiltrekke seg kunder med skreddersydde tilbud, smidige transaksjoner og en tilfredsstillende handleopplevelse. Med mer enn 30 års erfaring med å utvikle programvare og tjenester for detaljhandel, har Extenda Retail en bred kundeportefølje av anerkjente retailere.

– Å bidra til våre kunders suksess kommer alltid til å være vårt hovedfokus. Detaljhandelen befinner seg midt i en digital transformasjon. Nye måter å drive handel på utvikler seg i en utrolig hastighet. I dette paradigmeskiftet oppstår mange nye muligheter med ny teknologi som vi hjelper våre kunder å dra nytte av. Med en solid forståelse for våre kunders situasjon og kommersiell bevissthet, er vi svært glade for å ønske Mohit Paul velkommen på vår reise mot å hjelpe retailere å nå enda lenger, sier Håkan Valberg, CEO i Extenda Retail.


Håkan Valberg, CEO i Extenda Retail.

 

Nøkkelord