Du er her

Finalistenen er klare

Se hvem som kokurrerer om å vinne NM i 5 om dagen sunn fastfood.
Av Redaksjonen
Publisert 07.09.2017 10:24

NM i sunn fastfood arrangeres i år for fjerde gang, og over 90 serveringssteder har deltatt i kampanjeperioden som gikk fra 20. juni til 20. august. Vinneren kåres på Matstreif fredag 22. september, og premien er et reisegavekort på 5 000 kroner samt mulighet til å smykke seg med tittelen Norgesmester i sunn fastfood 2017.

100 g frukt, bær eller grønt

Konkurransen arrangeres av Opplysningskontoret for frukt og grønt, og det viktigste kriteriet for å delta er at retten som serveres inneholder til sammen minimum 100 g frukt, bær eller grønnsaker.

– Vi er glade for å se at mange har vært engasjert i løpet av sommeren, og nå spisser det seg til. Juryen har funnet 8 finalister av de totalt 90 deltakerne, og vi gleder oss til å kåre en endelig vinner, sier kommunikasjonssjef Gerd Byermoen i Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Her er finalistene:

Bilbjørn AS - GO2 grill

Circle K Økern

Fauske bilistsenter as - Shell

Heiane Bilistsenter - Shell

Helt Riktig AS

Jøndal Gårdsbakeri AS

Patricias gatekjøkken AS - Go2grill

Tveiten Bilistsenter - Shell

Juryen

Finalistenes matretter vil bli vurdert av en profesjonell jury som vil vektlegge 50 prosent konsept og idè og 50 prosent markedsføring, gjennomføring og salg.

Juryen ser slik ut:

Ernæringsfaglig rådgiver i OFG Cathrine Øverås Frisvold

Kokk Mona Halvorsen

Ekspert på kundeopplevelse Anders Åmot

Direktør i OFG og juryformann Guttorm Rebnes

Les mer om  NM i 5 om dagen sunn fastfood op nettsidene til Opplysningskontoret for frukt og grønt


Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

 

 

 

Nøkkelord