Du er her

Fjord’n Senter utvidet og modernisert

Etter en utvidelse på 4600 kvadratmeter er Fjord'n Senter i Eikelandsosen så godt som fullt belagt. Nå er ‘den gamle delen’ av senteret under ombygging. Det ærverdige kjøpesenteret fremstår som moderne og fremtidsrettet.
Av Odd Henrik Vanebo
Publisert 22.11.2019 08:52

Leietakerne har allerede flyttet inn, opplyser opplyser senterleder Kristian Størksen til Retailmagasinet.

‘Den nye delen’ ble offisielt åpnet 17. oktober i den nye torghallen (mellombygget). Nye leietakere var en ny SPAR-butikk, interiørbutikken Welcome Home og den nye torghallen. Men ikke bare nye butikker: Fra da og frem til nå har legevakt, ambulansetjeneste, kommunale kontor og Tombre Fiskeanlegg også flyttet inn, opplyser Størksen.


Leietakerne har allerede flyttet inn i ‘den nye delen’ i mellombygget. (Foto: Fjord’n Senter)

Den gamle delen bygges om

– Vi arbeider nå med ombygging i deler av gamle delen (der den tidligere SPAR-butikken var). Her kommer ny tekstilbutikk, Link Brands ,som åpner i desember, og nytt lokale til eksisterende apotek som åpner i februar. Kafeen bli også flyttet til våren. Eksisterende leietakere på bygget ønsker å utvide til områdene der dagens apotek har butikklokale i dag, og der kafeen flytter i fra. 

Tilnærmet fullt belegg

– Ettersom Sparebanken Vest har fått nye lokaler i senteret som er mer fremtidsrettet og mer arealeffektivt for dem, er det eneste lokalet vi har ledig på Fjord’n Senter et butikklokale på ca. 150 kvm, i deler av arealet som ble frigjort da banken flyttet i sommer. Vi har altså tilnærmet fullt belegg til tross for utbyggingen av 4 600 kvadratmeter, fremholder en fornøyd senterleder.


Eikelandsosen er blitt enda vakrere med det godt innpassede Fjord’n Senter. (Dronefoto: Fjord’n Senter)

 

Nøkkelord