Du er her

Første Nespresso-butikk på et kjøpesenter i Norge

Nylig åpnet dørene hos Nespresso Boutique på Sandvika Storsenter. Nespresso-sjef Geir Kronbæck har høye forventninger til den første butikken på et norsk kjøpesenter.
Av Kjedemagasinet
Publisert 31.10.2014 09:48

– Sandvika Storsenter har svært sentral beliggenhet, og en kundestrøm fra hele vestregionen. Vi har opplevd et stort påtrykk fra kunder om å etablere oss i området, og endelig kan vi tilby Nespresso Club-medlemmer vest for Oslo en egen Boutique, sier norgessjef i Nespresso, Geir Kronbæck, ifølge en pressemelding. 

 

Sandvika Storsenter får Norges fjerde Nespresso Boutique. Konseptet finnes allerede i Stavanger, Oslo og Bergen. 

 

– Nespresso Boutique på Eger i Oslo vil forbli den største, men vi har ambisjoner om at salget i Sandvika skal kunne overgå Bergen og Stavanger, sier Kronbæck.

 

Nespresso har allerede testet interessen i bærumsområdet, med en egen pop up-butikk på Sandvika Storsenter i ett år. Nå legges den midlertidige butikken ned, til fordel for større og permanente lokaler.

 

– Vi gleder oss over at Nespresso Boutique åpner, og at de har valgt Sandvika Storsenter som sin første kjøpesenteretablering. Pop up-butikken vi har hatt på senteret har vært en ubetinget suksess, vi har derfor høye forventninger til nyetableringen, sier senterdirektør på Sandvika Storsenter, Kathrine S. Ingerø, ifølge pressemeldingen. 

 

Butikksjef for Nespresso Boutique Sandvika er Edita Sharman, som får syv heltidsansatte og ti deltidsansatte. Alle ansatte må gjennom omfattende smakskursing for å jobbe med kaffeanbefalinger i butikken.

 

 

Nøkkelord