Du er her

Julius Jakhelln AS blir Optimerapartner

Julius Jakhelln AS har signert avtale med Optimera og blir Optimerapartner.
Av Redaksjonen
Publisert 08.03.2018 08:11

Julius Jakhelln AS er en godt etablert og solid bedrift, med røtter helt tilbake til 1800-tallet og er en av Nord-Norges største byggevare- og jernvaredistributører til proffmarkedet.

Totalt disponerer selskapet omkring 7000 m2 lager, byggevarehus og kontorer i Bodø Næringspark, med 32 ansatte og en omsetning på nesten 200 millioner kroner i 2017.

Satser på proffen

Daglig leder, John Julius Jakhelln, er svært fornøyd med partnerskapet og mener dette vil løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften til selskapet.

– Vårt slagord er «Vi satser på proffen» og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør.

Vokser i nord

Optimera har vist sterk satsning i Nord-Norge den siste tiden og økt sin tilstedeværelse betraktelig. Lars Petter Grandahl, direktør for handel i Optimera, er strålende fornøyd med nå å ha fått en fremtidsrettet og godt etablert samarbeidspartner mot proffmarkedet.

– Julius Jakhelln AS er et veldrevet og fremtidsrettet selskap med lang erfaring innen bygg- og jernvarehandel. De sitter på mye kompetanse som vil være svært positiv for vår videre utvikling i nord.

(Pressemelding)


Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her