Du er her

Lanserer papirbasert emballasje for netthandel

Plast brukes fortsatt for mye til emballasje, og Avisera har derfor lansert en netthandelspose av papir.
Av Pressemelding
Publisert 14.11.2019 12:11

Den svenske emballasjebedriften Avisera skriver i en pressemelding at de har en sterk bærekraftprofil og alltid prøver å tilby sine kunder et så bærekraftig produktsortiment som mulig. Etter stor etterspørsel lanserer emballasjebedriften en netthandelsveske laget av papir.

– Vi har lenge merket sterk etterspørsel etter papiralternativer til plast-handelsposen. Utfordringen har vært at materialet til papirposen må være tilstrekkelig slitesterkt til å kunne sendes og returneres i posten. Etter en lang periode med produktutvikling og kvalitetskontroll, kan vi endelig lansere det siste tilskuddet vårt: En netthandelsposen i papir, sier Mariella Lundgren, markedssjef i Avisera.

E-handelsposen av papir er allerede tilgjengelig i sortimentet for dem som leter etter alternativer til den klassiske e-handelsposen av plast. Den nye emballasjen har en vannavvisende beskyttende lakk som gjør materialet ekstra holdbart mot ytre påkjenninger og for å takle postgangen.

Posen bør ikke pakkes for tungt, og egner seg for myke varer. Papir er som kjent mindre elastisk enn plast. Men på miljøegenskaper vinner papir klart.

Nøkkelord