Du er her

Leietakerne er klare

Leietakerne i det nye kjøpesenteret Fornebu S er nå klare.
Av Redaksjonen
Publisert 07.04.2014 15:43

I forrige uke offentliggjorde senterleder Elisabeth Selvik Hjelle hvilke butikker og hva slags type restauranter som vil bli å finne på det nye kjøpesenteret når det åpner dørene 14. oktober.

– Butikkmiksen har vært i fokus fra dag én. Vi har jobbet målrettet med å gjøre de 25 000 kvadratmeter store lokalene til en attraktiv, nyttig og sjarmerende destinasjon. Det er vi helt sikre på at vi har klart. Her vil kundene finne både kjente og kjære kjedebutikker og merkevarer, så vel som spennende mindre aktører og gründere innen mote og design. Fornebu S skal være et lokal- og nærsenter, men også en naturlig destinasjon for regionen, sier Selvik Hjelle i en pressemelding.

Varaordfører og leder av planutvalget i Bærum kommune, Ole Kristian Udnes, var også til stede på arrangementet. I sin tale trakk han fram betydningen nyetableringen vil ha for nærmiljøet i Bærum kommune.

– Bærum kommune er kjempestolte over at vi får verdens mest miljøvennlige kjøpesenter i Bærum. Vi har tidligere sammenlignet Fornebu med Lillehammer størrelsesmessig, men med sine 30.000 arbeidsplasser og 25.000 mennesker blir Fornebu på størrelse med Hamar, og da må vi ha et kjøpesenter. Senteret vil ha stor praktisk betydning for familier i nærmiljøet som stresser i hverdagen og må økonomisere tidsfaktoren, sa Udnes i sin tale.

Gjennom bevisste materialvalg som trefasader og lavkarbonbetong, solcellepaneler på taket, og godt tilrettelagt parkering for både sykler og elbiler, har kjøpesenteret fått et miljøstempel allerede før åpningen.

– Vi skal være et kjøpesenter for fremtiden – både gjennom et klart miljøfokus i alle ledd, og med tanke på hvilket innhold og spekter av varer, produkter og tjenester vi skal tilby våre fremtidige besøkende, sier Hjelle.

Totalt blir det 80 butikker, serveringssteder og tjenesteytende virksomheter. De siste konseptene, som ennå ikke er helt i boks, offentliggjøres etter hvert. Men disse butikkene er klare:

Yes vi leker og Panduro
2. Etage
Silhuette
Alpaca Society
Apotek 1
ARK Bokhandel
Rosita Blomster
Bik Bok
Carlings
CUBUS
DAVID-ANDERSEN
Dressmann
Skoringen
Me and my Cousin
Ferner Jacobsen
Floriss
Follestad Trend
6 restaurantkonsepter- kommer mer info!
Godt Brød
GRATIAE
Grændsens Skotøimagazin
G12
H&M HENNES & MAURITZ
Habitat
Holzweiler
Meny
Kaffebrenneriet
Kicks med MAC make-up
Klinikk For Alle
Krogh Optikk
Bogner
Anton Sport
Modern Design
Nille
Helt rått
The Body Shop
Monsoon children
Accessorize
Princess
Rafens
Bjørn Borg
Funky Frozen Youghurt
Smoothie Xchange
Sommer og Vinter AS
Stockfleths
Teknikmagasinet
Telenorbutikken AS, Fornebu S
Tilbords AS
Gusto
Guttelus
Urmaker Malmnes
VITA
Volt
Zoo 1
Ødegaard Herre
Til Henne, Ødegaard
Adam & Eva
VIC
Jernia
Vinmonopolet
Soundgarden

Legesenter
Tannlegesenter
Bank
Treningssenter
Eiendomsmegler
Renseri (skomaker, skredder og nøkkelslip)

Nøkkelord