Du er her

Lexit Group arrangerte minimesse

Lexit Group arrangerte i slutten av januar en minimesse i Posthallen i Oslo og oppslutningen var bedre enn i fjor. Over 100 besøkende fikk presentert en rekke hardware- og softwarenyheter og innføring i løsninger skreddersydd for egen virksomhet.
Av Kjedemagasinet
Publisert 10.02.2016 17:11

– Tilbakemeldingene fra både besøkende og utstillere var entydig positive, forteller både gründer Kai Gunnar Herseth og forretningsutvikler Svein Degenes Lauritsen.
Lexit mener at minimessa er et viktig tiltak for å vise frem selskapets løsninger for lager, logistikk, POS/retail, field service, kommunal- og helsesektoren.

– Når så mange besøkende velger å være til stede på messa, er det en bekreftelse på at det er en riktig måte å kommunisere budskapet på. En kombinasjon av faglig innhold, etablering av kontakter, god mat og drikke, satte prikken over i’en, sier Degenes Lauritsen.
De kan fortelle at målet for Lexit Group er å være i forkant av utviklingen og presentere de mest innovative løsningene i markedet.
– Vi klarte det godt på årets messe. Deltakerne mente utstillingen var spekket med nyheter. Her kunne de orientere seg om løsninger tilpasset egen virksomhet. En annen fordel var at ledende produsenter var tilstede med egne stander, sier Degenes Lauritsen.

– Vi er selektive i utvelgelsen av produkter og løsninger. Det er også en av årsakene til at flere store retail- og dagligvareaktører har valgt å samarbeide med oss i flere år. Med over 20 års bransjeerfaring og et godt forhold til ledende produsenter, er vi godt skodd for å møte fremtidige utfordringer. Vår styrke er at vi er produsentuavhengige og tilbyr kundeløsninger de etterspør, sier Degenes Lauritsen. Han legger til at Lexit Group har en meget god posisjon i Norge, Sverige og Danmark. – Når kundene handler hos oss får de et nært forhold til våre produsenter. De står fritt i valg av løsninger skreddersydd for dem.
– Våre medarbeidere har meget god produktkunnskap og er i stand til å veilede kundene i riktig valg av produkter til de oppgavene de skal løse i hverdagen. Vi tilbyr riktige løsninger med lang holdbarhetstid. I tillegg har vi et godt utbygd service- og vedlikeholdsapparat, sier Degenes Lauritsen. Han kan fortelle at produsenter som Star Micronics, Zebra, Bluebird, Marel og Honeywell deltok på messa.

– Samarbeidet med dem er en forutsetning for vår videre vekst.
Kundene setter pris på å få overblikk over hva vi jobber med, sier KAM Joachim Næss hos Lexit Group. – For lager- og industrikunder viste vi bl.a. frem truckterminaler og nettbrett. Vi presenterte også håndterminaler for store og tunge logistikkvirksomheter. På messa fikk kundene kjennskap til våre løsninger, kompetansen vi besitter og ideer til hvordan de kan bli omsatt i praksis. Vårt fortrinn er at vi er produsentuavhengige. Vi snakker med alle produsenter og tilpasser produktene etter kundens behov, påpeker han.

Les mer om Lexit Groups messe her.

Nøkkelord