Du er her

Lexit med ny avdeling – Packaging

Lexit Group startet i februar opp den nye tverrfaglige avdelingen «Packaging» som tilskudd til de allerede etablerte avdelingene i selskapet. Packaging skal ha et overordnet ansvar for prosjektarbeid for avdelingene Label og Labeling.
Av Pressemelding
Publisert 15.03.2019 12:00

Packaging skal videreutvikle Lexit Groups produkter og kunnskap innenfor pakking og produktmerking, med stort fokus på miljø og bærekraftige løsninger. 

Lexit Group ønsker med denne satsningen å fremstå som en utvidet leverandør, som tar større ansvar for totaliteten, til allerede eksisterende og nye kunder. Packaging ønsker å levere bærekraftige- og priseffektive løsninger der våre kunder ønsker ny type produktmerking.

Annett Malmo trer inn som leder for denne avdelingen og vil ha ansvaret for å lose prosjekter i havn så vel som å delegere ansvar og arbeidsoppgaver slik at Lexit Group finner de mest lønnsomme og riktige løsningene for hver enkelt kunde. Med seg på laget har hun forretningsutvikler Gunnar Herseth og kundekonsulent Ida Lillemo. (Pressemelding)

Nøkkelord