Du er her

Lidl investerer tungt i Sverige

Dagligvarekjeden Lidl vil bygge en rekke nye butikker, et nytt team og etablere et nytt hovedkontor i Sverige.
Av Odd Henrik Vanebo
Publisert 17.02.2017 07:47

For å håndtere alt dette rekrutteres nå en ny etableringssjef til eiendomsavdelingen i Gøteborg. Lidls Gøteborg-kontor er ansvarlig for eiendomsutvikling og etablering i Vest-Sverige. Et nytt team med Christoffer Wennergren som ny direktør for etablering er på gang.

I en pressemelding heter det at Lidl planlegger en klar ekspansjon på det svenske markedet:

– Som direktør for etablering vil Christoffer Wennergren ha en sentral rolle i selskapets videre vekst. Ikke minst i form av nye butikkåpninger og kontakter med myndigheter og grunneiere. Med sin lange erfaring vil Christoffer bringe verdifull innsikt og kunnskap til den ekspansive fasen som Lidl er inne i, sier Lulu Gylleneiden, direktør Lidl Sveriges eiendomsmeglerkontor Syd.

Christoffer Wennergren har vært med lenge i Lidl. Han begynte som trainee i 2003. Sist var han salgssjef, de siste seks årene i Göteborgsregionen.

– Etter å ha bygget Lidl-organisasjonen i flere deler av landet, ser jeg nå fram til å gå inn i rollen som direktør for etablering. Det er veldig spennende å være med på å skape den mest miljøvennlige forhandlernettverk, sier Christoffer Wennergren i pressemeldingen.