Du er her

Malorama overtar TK gulv & interiør Hamar AS

Malorama vil åpne både Fargerike-butikk og Mal Proff-utsalg i lokalene.
Av Redaksjonen
Publisert 05.12.2017 14:55

TK gulv & interiør Hamar er en faghandelsbutikk innenfor maling og interiør, med en egen satsing innenfor proffsegmentet. Selskapet er lokalisert på Hamar, og oppnådde en omsetning på ca. 15 MNOK i 2016.

– Vi er svært fornøyd med at vi nå kan overta TK gulv & interiør Hamar AS, som blir vår femte filial etter Kiellands Plass (Oslo), Alnabru (Oslo), Molde og Fredrikstad, sier direktør for Fargerike, Stine Solheim.

– Vi har i lengre tid ønsket å etablere et Mal Proff-utsalg i Hamar-regionen. Med denne etableringen vil kunne tilby et bedre tilbud og god service til proffkunden, sier direktør for Mal Proff, Terje Langmoe.

Overtagelsestidspunktet vil være 01. mars 2018.

(Pressemelding)


Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Faktaboks

Malorama er Norges ledende handelshus for produkter til overflatebehandling.

Kjernevirksomheten omfatter både detalj- og engroshandel, med retailkonseptet Fargerike, proffkjeden Mal Proff og vår grossist- og logistikkvirksomhet Farveringen.