Du er her

Nille valgte Advania

Erstatter tre løsninger med én felles ERP-løsning.
Av Kjedemagasinet
Publisert 26.08.2013 10:01

Dagens ERP-installasjon og to kasseløsninger hos Nille skal erstattes med en ny, felles løsning; Microsoft Dynamics AX.
Langvarig

Med 382 butikker i Norge og Sverige og planer om langt flere er Nille, ifølge en pressemelding, avhengig av et solid ERP-system som understøtter flyten av varer fra lager til butikk til kunde.

– Vi har valgt Advania for et langvarig og nært partnerskap, uttaler CFO Petter Bjørnstad i Nille, ifølge pressemeldingen.

– I tillegg til å bygge en robust struktur for videre vekst ville vi ha et system som dekker alle markeder og hele verdikjeden. Advania er en trygg samarbeidspartner med god kompetanse på Microsoft Dynamics AX og innsikt i retailbransjen. En enstemmig styringsgruppe valgte Advania som Nilles partner og ERP-leverandør, legger Bjørnstad til.
Prosjektet startet nå

– Vi gleder oss over avtalen med Nille og ser den som bekreftelse på at vi tilbyr et relevant produkt for retail-bransjen i Norge, et kundesegment som vi satser stort på, sier administrerende direktør Ole Morten Settevik i Advania Norge.

Prosjekt for nytt ERP-system starter i disse dager. I første omgang er det sentrale funksjoner som økonomi, kredittsalg, innkjøp, kampanje som skal på plass i ny løsning. I tillegg til at det skal lages relevante integrasjoner. Nille planlegger å implementere ny løsning i butikkene sine i løpet av 2014.

Nøkkelord