Du er her

Ny daglig leder for Grønt Fokus

Beiron Palm har nylig tiltrådt som ny daglig leder i Grønt Fokus.
Av Redaksjonen
Publisert 06.09.2017 10:16

Grønt Fokus er den norske virksomheten til Skånska Byggvaror Group og Beiron Palm har tidligere vært ansvarlig for forretningsutvikling i konsernet. Grønt Fokus er en ledende aktør innenfor salg av hagestuer, uterom og drivhus på det norske markedet.


– Jeg ser frem til å styrke Grønt Fokus sin stilling i Norge, sier Beiron Palm. (Foto: Grønt Fokus)

– Jeg ser frem til å videreutvikle virksomheten til Grønt Fokus på det norske markedet. Det er en økende interesse for hagestuer, uterom, drivhus, boder, leke hus og anneks blant nordmenn og Grønt Fokus har opplevd sterk vekst de siste årene. Jeg har vært ansvarlig for etableringen av samtlige nye butikker i konsernet og ser frem til å styrke Grønt Fokus sin stilling i Norge, sier daglig leder Beiron Palm i en pressemelding.

Som ansvarlig for forretningsutvikling i Skånska Byggvaror har Beiron Palm bl.a. vært med på å integrere Grønt Fokus i konsernet etter oppkjøpet i 2013. Han jobber også i det danske datterselskapet Pavillion Danmark som ble en del av Skånska Byggvaror Group i begynnelsen av 2016 og som har en tilsvarende virksomhet som Grønt Fokus.

Ansettelsen av Beiron Palm som ny leder for Grønt Fokus er et ledd i å styrke ledelsen i de lokale markedene utenfor Sverige.

(Pressemelding)


Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Faktaboks

Grønt Fokus ble etablert i 1992 og har siden starten hatt som mål å hjelpe kunden med å oppgradere ute miljøet. Grønt Fokus henvender seg til gjør-det-selv-kunden og har et bredt sortiment av varer som kundene enkelt kan montere selv.

De viktigste delene av sortimentet er hagestuer, vinterhager og drivhus. I tillegg er også garderober, boder, leke hus og anneks blant sortimentet.

Grønt Fokus inngår i Skånska Byggvaror som er ledende innenfor det samme markedssegmentet i Sverige. Skånska Byggvaror ble kjøpt av Byggmax Group i 2015.
Byggmax Group er notert på Stockholmsbørsen.

Grønt Fokus har i dag varehus i Kristiansand, Oslo (Alnabru), Bergen (Os) og i Stavanger distriktet (Sandnes).

(Kilde: Grønt Fokus)