Du er her

Ny landssjef i Lindex Norge

I april tiltrer Camilla Harfeld Pedersen som ny landssjef i Lindex Norge.
Av Redaksjonen
Publisert 08.01.2018 12:40

Pedersen har arbeidet innenfor detaljhandelen i nesten hele sitt yrkesaktive liv, og kommer fra Bestseller Retail hvor hun har arbeidet i ni år og hatt flere ulike lederstillinger. De siste årene har hun vært landssjef for Vero Moda-kjeden, og før dette var hun landssjef for Jack & Jones-butikkene i Norge, skriver kjeden i en pressemelding.

– Jeg er svært glad for å kunne ønske Camilla Harfeld Pedersen velkommen til Lindex. Camillas lange og brede erfaring innenfor motebransjen, samt sterke engasjement og følelse for kundemøtet kommer til å bli svært verdifullt i vår videre utvikling, og også for å styrke Lindex posisjon i Norge, sier Elisabeth Peregi, som for tiden er konserndirektør for Lindex.

Peregi vektlegger at Pedersen er en sterk leder med lang og bred erfaring fra salg.

– Hun brenner for å skape en positiv shoppingopplevelse og for å møte kundenes behov. Hvordan butikk og e-handel kompletterer og forsterker hverandre på best mulig måte er også noe hun er svært opptatt av, sier Peregi.

Pedersen selv gleder seg til å begynne i den nye stillingen.

– Jeg er imponert over den reisen og utviklingen Lindex har vært gjennom. Jeg tror at jeg, med min erfaring ogengasjement, sammen med Lindex kompetente team, har de beste forutsetninger for å drive Lindex fremover, sier Pedersen.

Lindex Norge har i dag 99 butikker samt nettbutikk, og planlegger å åpne tre nye butikker i løpet av våren.

(Pressemelding)


Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her