Du er her

Oasen åpnet etter utvidelse og oppussing

Et utvidet og nyoppusset Oasen åpnet nylig etter en lengre byggeperiode.
Av Kjedemagasinet
Publisert 17.11.2014 09:21

– Vi er nå endelig klare til å gi skikkelig gass og ta imot kundene i et helt ferdig oppusset Oasen, sier senterleder Eva Nielsen, ifølge en pressemelding.  

 

Kjøpesenteret i hjertet av Fyllingsdalen har vært under endring de siste seks årene, med en intensiv byggeperiode de siste to årene. Hele 8.000 kvadratmeter er kommet til samtidig som arealene innvendig har fått seg en skikkelig oppussing. Til sammen har Sektor Gruppen, som eier Oasen, investert 450 millioner kroner i utviklingsprosjektet.

 

– Vi har så mye nytt å vise frem og er så fornøyde med hvordan nye Oasen fremstår. Den 13. november er en dag vi har hatt markert i kalenderen veldig lenge, og nå er den endelig kommet. Etter seks år med bygging og prosjekt står senteret ferdig, og da vil jeg først og fremst si tusen takk til alle kunder og ansatte på sentre som har vært så tålmodige med oss, særlig det siste halvannet året med mye hektisk byggeaktivitet, sier Nielsen.

 

Selv med over 70 butikker skal Oasen være noe mer enn bare shopping. Et bredt tilbud innenfor ulike service og tjenestefunksjoner skal dekke alle hverdagens behov og gjøremål. 

 

– Vi har alltid vært et sentrum for bydelen der kunder har kommet til Oasen for mer enn bare å shoppe. Det har vært utrolig viktig å ivareta alle de funksjonene vi tilbyr befolkningen i Fyllingsdalen. Tilgjengeligheten har blitt bedre og tilbudet dekker de fleste behov, enten det er legesenteret, helsestasjonen, kommunale tjenester, tannlege eller trening, sier Eva Nielsen.

 

 

Nøkkelord