Du er her

Slik er nye Töcksfors Shoppingcenter

Kjøpesenteret Töcksfors har utvidet, pusset opp og fått flere nye butikker.
Av Redaksjonen
Publisert 15.04.2019 18:30

Senteret har fått 9.000 nye kvadratmeter og nye butikker som blant annet H&M, Extra Toys, Gottebiten, Burger King og Espresso House.

Ny konkurransedyktig butikkmiks


Espresso House og H&M er blant de nye butikkene som har åpnet på Töcksfors.

– Vi har fått større arealer og en ny og konkurransedyktig butikkmiks på Töcksfors Shoppingcenter. Våre trofaste og dyktige medarbeidere har sørget for god omsetningsvekst gjennom byggeprosjektet. Utvidelsen har gjort oss langt bedre rustet for en god utvikling også i årene som kommer. Spesielt har H&Ms etablering vært med å løfte motetilbudet og 15. mai åpner vi også Jula på senteret. Vi ønsker alle velkommen hit for å se hvor flott det er blitt, sier senterleder Lars Erik Erøy.


MaxiMat har utvidet butikken.

11. april ble det holdt en stor åpningfest. Olav Thon, konsernsjef i Olav Thon Gruppen, holdt tale under tilstelningen.

Enda mer attraktiv destinasjon

– Vi startet utbyggingen i januar 2018 og er nå glade for at senteret er ferdig og at resultatet har blitt så bra. Utvidelsen har gjort Töcksfors Shoppingcenter enda mer attraktivt som destinasjon, sier Hallgeir Åndal som er CEO/VD for Thon Property.

(Pressemelding)

Faktaboks

Töcksfors Shoppingcenter

har 45 butikker og restauranter, 1200 gratis parkeringsplasser i oppvarmet parkeringshus og 8 ladestasjoner for elbiler.

Senteret er ca. 42.000 kvadratmeter og ligger i Årjäng kommune inntil E18 - midt mellom Oslo og Karlstad. Töcksfors ligger kun en time fra Oslo og holder åpent i påsken.