Splitter nytt restaurantkonsept

Arkaden Torgterrassen i Stavanger får et helt nytt restaurantkonsept med Fish & Cow.

Publisert
Kort tilberedningstid, kvalitetsentrecôte, lokal mat og uformell stil er nøkkelordene for det nye konseptet, som slår opp dørene 21. mars.

Fresh cooking


Bak Fish & Cow står Kjartan Skjelde og Aslak Dalehaug, som har drevet Tango Bar & Kjøkken i Stavanger i ni år. Med seg på eiersiden har de fått Børge Strøm og Petter Smedvig Hagland. Fish & Cow vil kunne boltre seg på cirka 400 kvadratmeter, med cirka 100 sitteplasser, og vil få en av de beste beliggenhetene i Stavanger sentrum, med en uteplass som grenser til byens Torv og ikke minst havnen som ligger tett på. Beliggenheten er også en naturlig del av byens bar- og utelivsgater. Dette gjør at restauranten vil være åpen fra lunsj og ut i de sene nattetimer. Når det gjelder maten, dreier det seg om «fresh cooking». Alt skal være ferskt og ingenting skal varmebehandles mer enn ti minutter. I følge Aslak Dalehaug skal ting dessuten gå hurtig.

- Jeg tror vi er inne på rett spor mat- og konseptmessig. Vi går mot en internasjonal standard, og tar hensyn til det internasjonale miljøet i Stavanger, sier Dalehaug til Rogalands Avis.

Styrket mattilbud


Center manager Hilde Kringlebotn (bildet) er svært glad for snart å kunne tilby sine kunder et nytt og attraktivt restauranttilbud.

- Vi har jobbet aktivt for å få inn en aktør som har lokal forankring og som vil styrke senterets mattilbud. Driverne at Fish & Cow er kjent for sin høye kvalitet på råvarene, og er uoffisielt kåret av Arne Hjeltnes til Norges beste restaurant. Vi er enormt stolte av å fått på plass Fish & Cow, og vi mener det vil passer perfekt inn i senterets profil og spesielt de planene vi har med senteret fremover, sier til Kjedemagasinet.

Hun er sikker på at konseptet vil gi senteret både økt besøk og omsetning, i tillegg til at restauranten vil bli en ny destinasjon i Stavanger-regionen som er verdt å besøke. - Kjartan Skjelde er tidligere olympisk mester i kokkekunst og har gitt ut en egen kokebok. Vi er sikre på at han og resten av teamet i Fish & Cow vil bidra til at dette blir en vellykket etablering, og at Stavanger-folket nå vil få en ny favoritt-spiseplass i sentrum både til lunsj og til middag, hvor både mat, omgivelser og beliggenhet vil være unikt i sentrum. Vi gleder oss, sier Kringlebotn til Kjedemagasinet.

Powered by Labrador CMS