Du er her

Svensk godis-på-nett-selskap ekspanderer til Norge

Klippkungen har gjort suksess i Sverige, Danmark og Finland. Nå inntar de Norge. Tidligere svensk Eliteserien-profil står bak.
Av Redaksjonen
Publisert 11.06.2018 10:00

Den svenske Växsjø-baserte selskapet Kippkungen skal spille på det norske sukkermarkedet.

– Vi har merket stor interesse for svesk godis fra vårt naboland i vest. men vi kunne ikke ane hvilken massiv etterspørsel det skulle bli da vi åpnet opp også for norske knder. Den siste uken har vi mer en doblet omsetningen. Det finnes beviselig et stort sug etter et godt utvalg av svensk godis, raske leveringer og god service, sier Per Sorting, Business Area Sales Manager i Klippkungen, i en pressemelding, skriver vxonews.se.

Men det er ikke første gang at en av personene bak selskapet Klippkungen gjør suksess i Norge. For det er blant annet brødrene Frank Ludwig Gunnar Andreas Ernstsson og Nichlas Johan Rickard Mattias Ernstsson som står bak selskapet. Mange vil kanskje trekke kjensel på navnet Ludwig Ernstsson. 46-åringen var nemlig en profil på Kongsvingers eliteserielag i fotball i 1997 og 1998. Han fikk 50 kamper for rødtrøyene, scoret 18 mål og gikk under klengenavnet Ludde før et proffeventyr i Østerrike lokket ham vekk fra de dype, norske skoger. Nå er han altså tilbake på banen i Norge – denne gangen på sukkerbanen.