Du er her

Telia på Gulskogen kan også gjenåpne

Ytterligere en av de 13 butikkene som i forrige uke måtte stenge da det oppstod et ekstraordinært sikkerhetsproblem etter at det ble oppdaget setningesskader i Gulsgogen kjøpesenter, kan gjenåpne tirsdag. Telia gjenoppstår da som pop-up-butikk.
Av Redaksjonen
Publisert 07.12.2018 11:41

Det melder DrammenLIVE24/drm24.no. I forrige uke ble det funnet løsninger for Mester Grønn og Vita, som dermed slapp i stenge da julehandelen begynte å akselerere.

Guffen nyhet

Den gufne nyheten som rammet Gulskogen-senteret ble offentliggjort i en melding på egen hjemmeside, hvor senterleder Elisabeth Lohk skrev: På grunn av teknisk vedlikehold har senterledelsen besluttet å midlertidig stenge deler av 1. etasje på Gulskogen.

Blir stengt over et år

Oppgraderingen innebærer at følgende butikker blir midlertidig stengt fra og med lørdag:

Elkjøp, Mester Grønn, XXL (1.etg) Kafe Kvisten, Meny, Loco, Gulating, ShoeDay, Vero Moda, Jack & Jones, Life, Telia, Vita, Norrøna og Bertel O. Steen pop-up. (Men nå kan altså Mester Grønn, Vita og Telia strykes fra denne listen.)
Utbedringene planlegges gjennomført i løpet av 2019, og butikkene vil åpne igjen i slutten av 2019 eller begynnelsen av 2020. 
– Vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder og leietakere. Resten av senterets 100 butikker vil fortsatt holdes åpent og er trygt å besøke. Også vårt P.hus er trygt å parkere i. Dette er kontrollert og sjekket ut.

Rammer julehandelen

Dette rammer den aller viktigste sesongen først og fremst for butikkene som måtte stenge. Elisabeth Lohk skriver avslutningsvis i meldingen:

– Vi håper våre kunder fortsatt tar turen til Gulskogen hvor 100 butikker står klare for å ta de imot for en hyggelig julehandel.