Du er her

Töcksfors Shoppingcenter utvides

Utbyggingen av Töcksfors Shoppingcenter i Sverige er i gang. Kjøpesenteret skal utvides med 9000 kvadratmeter.
Av Redaksjonen
Publisert 30.01.2018 11:18

– Vi gleder oss til utvidelsen av Töcksfors Shoppingcenter står klart. Totalt regner vi med å få ca. 7-9 nye leietakere og ca. 120 nye arbeidsplasser på senteret, sier senterdirektør Lars Erik Erøy i en pressemelding.

I løpet av 2017 åpnet senteret både XXL Outlet og restauranten Asian Town.

– Begge har vært vellykkede etableringer og nå gleder vi oss til flere butikker og konsepter kan åpne, sier Erøy.

Kjøpesenteret holder åpent under byggeperioden, som skal pågå fram til åpningen i påsken 2019.

Töcksfors Shoppingcenter skal bygges ut med 9000 kvadratmeter, og oppstart av byggeprosjektet var 9. januar i år. I forbindelse med byggeprosjektet blir det også flere utvendige parkeringsplasser og en ny avkjørsel fra E18.

– Dette vil gi senteret en mye bedre synlighet og adkomst. Vi ønsker å styrke vår butikkmiks med flere dagligvarebutikker og større leietakere som vil gjøre Töcksfors Shoppingcenter enda mer attraktivt som destinasjon og som et SMART-grensehandelsenter hvor kunder kan gjøre gode kjøp og velge fra et stort vareutvalg, sier Simen Brække Olsen, som er utleieansvarlig hos Thon Eiendom.

(Pressemelding)


Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Faktaboks

Töcksfors Shoppingcenter ligger ca. 7 km fra riksgrensen, i Årjäng kommune rett ved E18. I dag har Töcksfors Shoppingcenter 40 butikker og spisesteder, lekerom, ammerom og gratis Wifi. Senteret har 1250 parkeringsplasser, 1,4 millioner besøk i året og hadde i 2017 en årsomsetning på ca. 794 millioner SEK.

Töcksfors Shoppingcenter åpnet dørene i 2005, og det var svenske kong Carl Gustaf som åpnet senteret med Olav Thon.