Du er her

Zara vokser, inn i 106 nye land

Motegiganten Zara lanserer nettbhandel i 106 nye markeder gjennom en ny global plattform. Merkevarekolleksjonen blir nå tilgjengelig i til sammen 202 land.
Av Redaksjonen
Publisert 08.11.2018 13:56

Det fremgår av en pressemelding fra eierselskapet Inditex. Netthandelen vil bli utvidet ytterligere i månedene som kommer: Inditex’ styreleder og adm. direktør Pablo Isla har kunngjort at alle åtte av Inditex-konsernets merkevarer vil være tilgjengelige online over hele verden innen 2020.

Fra i dag er Zaras kolleksjon for kvinner, menn og barn tilgjengelig på totalt 202 markeder med den integrerte butikk- og online-plattformen. Før ekspansjonen hadde Zara butikker i 96 land, med netthandel i 49 av dem.

De fleste av de nye markedene er i Afrika og inkluderer Angola, Elfenbenskysten, Senegal og Ghana. Nettbutikken gjør også sin debut i Karibia og Indonesia.

Globalt tilgjengelig innen 2020

Ved åpningen av Zaras flaggskipbutikk på Corso Vittorio Emanuele i Milano i september bebudet Pablo Isla, at "alle Inditex-merker vil være tilgjengelige online hvor som helst i verden innen 2020".

Det innebærer at netthandelen blir utvidet de kommende månedene, inkludert de markeder hvor Zara allerede har butikker. Her vil det bli utviklet lokale netthandelsplattformer.

Fra i dag finner kundene alle Zara-kolleksjoner på den nye plattformen https://www.zara.com/ww/

Zara oppfattes som H&Ms nærmeste konkurrent.

 

Nøkkelord