Med oppgraderte kundetellere vet senterledelsen på Amfi Åkrehamn hvor mange som er inne på senteret til enhver tid.

Fikk kontroll med antall besøkende med oppgraderte kundetellere

Amfi Åkrehamn har oppgradert kundetellerne sine for å kunne måle besøket i sanntid og oppnå bedre sikkerhet knyttet til pandemien.

Av Odd Henrik Vanebo

Nærradioen Radio102 på Haugalandet hadde nylig et program med nyheten at Amfi Åkrehamn nylig fikk oppgradert kundetellerme ved samtlige seks innganger. I programmet uttaler senterleder Magnar Vetvik at investeringen er gjort for å få økt sikkerhet i forbindelse med korona, slik at han på mobilen til enhver tid kan se hvor mange kunder som er på senteret. Skulle det bli for mange for å kunne holde avstand på én til to meter, kan senteret stenges en periode før det slippes nye kunder inn.

– Men vi er nok ikke så heldige at det blir så fullt. Ifølge kundetelleren er det vanligvis er 200–300 besøkende inne på senteret på dagtid. Med våre gode fellesarealer får vi neppe noen utfordring. Og nå har vi full oversikt til enhver tid, sier senterleder Magnar Vetvik.

Magnar Vetvik er senterleder på Amfi Åkrehamn.

Årlig har Amfi Åkrehamn rundt 900.000 besøkende kunder.

Kundetellere har de hatt ved inngangene siden 2007. Viametrics er leverandør.

Smittevernet tas på alvor på senteret:

– Det er oppslag på hver enkelt butikk hvor mange besøkende kunder det har lov til å være inne samtidig i hver enkelt butikk. Den enkelte butikkleder har ansvar for sitt butikklokale for at reglene blir fulgt.

900.000 årlige besøk på senteret, og det siste året er det blitt et poeng at det ikke er for mange inne samtidig.
Powered by Labrador CMS