Åpningsdagen gikk over all forventning.
Åpningsdagen gikk over all forventning.

Åpnet skattkammer på Amfi Finnsnes

Aurora Halls barnebutikk på nett flyttet før helgen inn i et ledig lokale på Amfi Finnsnes. Butikken kaller de Auroras Skattkammer.

Av Odd Henrik Vanebo

– Åpningsdagen gikk over all forventning. Vi er takknemlige for alle som kom innom oss, og støttet oss i vårt videre arbeid.

Det sier søstrene Lise Hansen-Andersen og Carina Hansen, henholdsvis daglig leder og salgs- og markedsansvarlig i Auroras Hall AS, til Retailmagasinet.

Gründer Lise Hansen-Andersen har ønsket å åpne et aktivitetsland på Finnsnes, en drøm hun har båret på i over 10 år. I 2020 ble planene annonsert. Aktivitetslandet fikk navnet Auroras Hall og skulle bestå av lekekonstruksjoner, utfordrende baner for hele familien, samt en kafe og en barnebutikk. Planen var å åpne dørene ved årsskiftet.

Men så ble korona og pandemi en realitet også her til lands, og det har ført til at man har måtte tenke i andre baner. I desember lanserte de barnebutikken på nett, og det er denne butikken de nå har flyttet inn på Amfi Finnsnes. Til helgen åpnet de dørene.

Søstrene Lise Hansen-Andersen, majoritetseier og daglig leder (t.v) og styreleder Carina Hansen, medeier, salgs- og markedsansvarlig samt styreleder, har gjort mest mulig selv for å klargjøre lokalet.
Søstrene Lise Hansen-Andersen, majoritetseier og daglig leder (t.v) og styreleder Carina Hansen, medeier, salgs- og markedsansvarlig samt styreleder, har gjort mest mulig selv for å klargjøre lokalet.

Berømmer senteret

– Jeg må berømme Amfi som tok imot oss med åpne armer og har gjorde valget enkelt for oss å bli en del Amfi-familien. Vi har vi jobbet hver dag siden med lokalene, sier daglig leder Lise Hansen-Andersen.

Navnet på butikken er Auroras Skattkammer. Aurora er navnet på maskoten, som også gjenspeiles i logoen til aktivitetslandet Auroras Hall.

– Livet under havet blir derfor en del av utformingen og tema i butikken. Dette er elementer som kan forbindes med Aurora som er en havskikkelse fra dypet utenfor Senja, forteller Hansen-Andersen.

Sammen om butikken

Med seg på laget er også hennes søster Carina Hansen, som skal jobbe i Auroras Skattkammer sammen med henne.

– Det som gjør denne butikken så annerledes er at vi har produkter man ikke finner i de vanlige kjedebutikkene. Så håper vi kundene vil synes at butikken blir et spennende tilskudd på Finnsnes og på Amfi senteret, sier Hansen.

Koronaen forsinket prosessen

Butikken er i 2. etasje på senteret, som tidligere huset “Citybag”. Selv om butikken på Amfi blir en realitet og forsikrer damene at de fortsatt har planer om å åpne aktivitetslandet, så fort det lar seg gjøre.

– Vi har allerede mye på plass i Auroras Hall, men koronaen gjør at det har gått litt trått. Vi håper fortsatt å kunne åpne aktivitetslandet på Finnsnes før sommeren. Men ettersom vi er i denne situasjonen, så må vi tenke nytt.

Ser fremover

– Det som er så flott med å ha åpnet butikken, er at vi får slå av en prat med de som både er nysgjerrige på aktivitetslandet, butikken og oss. Nå ser vi fremover og gleder oss til fortsettelsen, avslutter Lise Hansen-Andersen.

Powered by Labrador CMS