AMFI Roseby tilbyr gratis hjemlevering to dager i uka fram mot jul.
AMFI Roseby tilbyr gratis hjemlevering to dager i uka fram mot jul.

AMFI Roseby tilbyr gratis hjemlevering til jul

Hver tirsdag og fredag ettermiddag kan kundene å få levert sine julegaver eller andre produkter fra mange av butikkene på AMFI Roseby i Molde – helt gratis.

Av Odd Henrik Vanebo

Senterleder Anne Lise Sæter Simonsen forklarer bakgrunnen for det originale hjemleveringsprosjektet:

– Julen i år er jo annerledes og vanskelig å planlegge. Sånn som egentlig hele året har vært: Hvordan skulle vi gjøre det når vi som lever av at flest mulig kommer sammen og møter andre – er det vi absolutt ikke skal gjøre?

Senterleder Anne Lise Sæter Simonsen
Senterleder Anne Lise Sæter Simonsen

Idédugnad i markedsrådet

– Vi hadde en skikkelig idedugnad i markedsrådet, og fant ut at vi skulle søke råd hos andre i det lokale næringslivet. Idéen om hjemkjøring kom opp, og vi sjekket litt rundt hvordan andre gjorde det. Etter litt planlegging og spekulering fant vi ut at det er nettopp nå det gjelder å prøve hjemlevering! Vi ville prøve noe nytt, prøve å tilpasse oss situasjonen og å samarbeide med lokalt firma er aldri feil! Vi er avhengig av hverandre.

– Det å handle lokalt har på en måte satt seg litt blant folk, så da tenkte vi at vi måtte tilrettelegg for å handle lokalt også til jul! Kanskje flere kvir seg for å gå ut å handle eller rett og slett ikke har mulighet til å handle, kanskje er de syke eller i karantene og alene? Eller kanskje du vil sende en overraskelse til bestemor eller bestefar? Eller rett og slett bare kjøpe lokalt fra godstolen? Istedenfor da å handle på nett, så kan vi i alle fall prøve å legge litt til rette med gratis hjemlevering to dager i uka i november og desember.

Samarbeid med Møller Bil

– Mer enn 20 butikker ble med på ett helt nytt hjemleveringsprosjekt. Samarbeidet med Møller Bil gikk kjempebra, og de var veldig positive.

– Dermed ble det gratis hjemlevering til kunder i Molde-området, på aksen Djupdalen–Lønset, hver tirsdag og fredag kl 15–20 i hele november og desember. Dette er helt nytt også for oss, så det blir veldig spennende å se hvordan det funker. Vi håper folk våger benytte seg av tilbudet. Vi er, som man forstår, veldig spente på mottakelsen av prøveprosjektet.

– Kundene kan gå inn på vår hjemmeside for å se hvilke butikker som er med, og kontakte butikkene direkte, og inn på butikkenes Facebook- og Instagram-sider for å finne ut alle juletilbud og hvordan de skal gjennomføre handelen. Dette blir spennende, sier senterlederen til Retailmagasinet.

Powered by Labrador CMS