Senterleder Vilde Holte Lerbak ved AMFI Ullevaal Stadion er glad for at kundene har fått en mer tilgjengelig parkering.

AMFI Ullevaal oppgraderer parkeringen

1. juni innføres ny parkeringsløsning på Ullevaal Stadion som innebærer automatisk skiltgjenkjenning.

Publisert

Parkering basert på skiltgjenkjenning er et gjennomprøvd og vel fungerende system som brukes i de fleste parkeringshus i Oslo. Det nye systemet skal sikre mindre kø, raskere ut- og innkjøring, samt enklere betaling for kunder og besøkende.

Leverandør er Aimo Park (tidligere Q Park).

– Oslo Pensjonsforsikring og AS Ullevaal Stadion har de siste to årene jobbet med konsepter og løsninger for å optimalisere parkeringsløsningene på Ullevaal Stadion. Vi har sett på helheten i tilbudet til kundene og besøkende utendørs og innendørs. Det er laget en ny utomhusplan mot Sognsveien, og investert millionbeløp i utendørs tilrettelegging utenfor Coop-butikken og i innendørs oppgraderinger i OPF sitt parkeringsanlegg, sier Erik Forgaard, adm. dir. i AS Ullevaal Stadion.

Millionbeløp er investert i bedre parkering på Ullevaal Stadion.

Nå har parkeringsløsningen innendørs blitt oppgradert med nytt kjøremønster, automatisk skiltgjenkjenning og en helt ny kundeinngang som leder opp i handlegaten. Utendørs er det sikret bedre plass og enklere parkering.

Senterleder Vilde H. Lerbak er glad for den nye løsningen:

– En spørreundersøkelse blant AMFI sine kunder viste at enkelte opplevde parkeringen som utilgjengelig. Det er stor glede å kunne tilby noe vi vet kundene ønsker seg.

Powered by Labrador CMS