Klare for åpning: Bak fra v,: Eskil Osdal, Therese Johansen, Sigrun Djupvik Stenhaug, Fredrik Fylling, Line Bjørnebo, Tina Rovik og Sander Kalland Nærø. Foran fra v.: Tonje Hauge (butikksjef) og Mette Garnes Holtekjølen (ass. butikksjef).  (Foto: EUROPRIS)
Klare for åpning: Bak fra v,: Eskil Osdal, Therese Johansen, Sigrun Djupvik Stenhaug, Fredrik Fylling, Line Bjørnebo, Tina Rovik og Sander Kalland Nærø. Foran fra v.: Tonje Hauge (butikksjef) og Mette Garnes Holtekjølen (ass. butikksjef). (Foto: EUROPRIS)

Åpner i Fosnavåg i dag

Europris åpner i dag en ny butikk i dag på Fosnavåg i Herøy kommune i Møre og Romsdal.

Publisert Sist oppdatert

Det er kjedens butikk nummer 262, etter at fire nye er åpnet hittil i år. Det blir ytterligere en åpning før sommerferien begynner i slutten av juni, og en sjette kommer til senere i år.

Europris-kjeden er nå landsdekkende med sine 262 butikker, det vil si inne i hvert eneste fylke.

I fjor kom også nettbutikk til, men de fysiske butikkene vil fortsatt være Europris’ største kanal i overskuelig fremtid, skriver selskapet i en børsmelding.

Butikken i Fosnavåg har en salgsflate på 1055 kvadratmeter. Butikksjef er er Tonje Hauge som har åtte års erfaring fra Europris i Gausdal, og har fag i markedsføring og ledelse fra NTNU i Ålesund.

Om Europris

Europris omsatte i 2018 for 6,2 milliarder kroner og har over 2650 tansatte. Selskapet gikk på børs i juni 2015. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad. Kjeden hadde i 2018 en total vekst på 5,3 %.