EnterCard tilbyr Apple Pay

Fra i dag tilbyr EnterCard Apple Pay til sine skandinaviske kunder med re:member kort. På nyåret vil også norske Coop Mastercard-kunder få tilbudet.

Publisert

Betalinger skjer uten å måtte gi fra seg kortet eller berøre knapper – og alle transaksjoner er beskyttet av iPhones kraftige system.

LO Guldkort-kunder i Danmark og alle de svenske kortinnehaverne som inngår i EnterCard-partnerskapet med den svenske fagforeningen LO, vil også kunne bruke sine forskjellige LO-kort med Apple Pay. Tidlig neste år vil enda flere av EnterCards produkter i Skandinavia tilby Apple Pay. Dette inkluderer Swedbanks kunder og de norske Coop Mastercard-kundene.

- EnterCard ønsker å tilby sine kunder mobile betalingsløsninger som er enkle og sikre. Kundene våre kan betale med Apple Pay i butikker som aksepterer kontaktløse kort, i apper og på nettsteder – eller ganske enkelt ved å bruke Apple Watch. Vi håper dette vil gjøre kundenes hverdag enklere og tryggere, sier Freddy Syversen, CEO i EnterCard Group AB.

Det er enkelt å betale med Apple Pay. Kundene holder ganske enkelt sin iPhone eller Apple Watch nær en betalingsterminal for å gjennomføre en kontaktløs betaling. Hvert Apple Pay-kjøp er sikkert fordi det autentiseres med Face ID, Touch ID eller enhetspassord, samt en engangs unik dynamisk sikkerhetskode. Apple Pay aksepteres i dagligvarebutikker, apotek, drosjer, restauranter, kaffebarer, butikker og mange flere steder.

Man kan også bruke Apple Pay på iPhone, iPad og Mac for å betale raskere og mer praktisk, både i apper eller på nettet i Safari uten å måtte opprette kontoer og skrive inn betalingsinformasjonen flere ganger. Apple Pay gjør det lettere å betale for mat- og dagligvareleveranser, shopping på nettet, transport og parkering. Apple Pay kan også brukes til å betale i apper på Apple Watch.

Sikkerhet og personvern er sentralt for Apple Pay. Når kunder bruker et kreditt- eller debetkort med Apple Pay, lagres ikke kortnumrene på enheten eller på Apple-serverne. I stedet tildeles et unikt enhetskontonummer, krypteres og lagres sikkert i Secure Element – en bransjestandard chip som er sertifisert og laget spesielt for å lagre betalingsinformasjonen trygt på enheten. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS