Årets retailledere: Karl Munthe-Kaas, Stine Trygg-Hauger og juryleder Grete Lekven fra DNB. Foto: Kilian Munch.
Årets retailledere: Karl Munthe-Kaas, Stine Trygg-Hauger og juryleder Grete Lekven fra DNB. Foto: Kilian Munch.

To delte prisen Årets retailleder

Karl Munthe-Kaas fra Kolonial.no og Stine Trygg-Hauger fra Clas Ohlson ble i går tildelt prisen som Årets Retailleder under Virkes Handelskonferanse.

Publisert Sist oppdatert

− Dette er utrolig gøy! Denne prisen er takket være at vi i Clas Ohlson har så mange fantastiske medarbeidere som hver dag jobber for å forenkle hverdagen for kundene våre. I Clas Ohlson tror vi at den som kommer nærmest kunden vinner, sier Stine Trygg-Hauger, Norgessjef i Clas Ohlson.

− Tusen takk! Alle våre fantastisk dyktige medarbeidere i Kolonial.no jobber hver dag med å gjøre kjøpsopplevelsen enklere, bedre og tilpasset kundene våre. Det gjør meg stolt, sier Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no.

Juryen klarte ikke å skille mellom Munthe-Kaas og Trygg-Hauger, dermed deler de årets pris.

− Karl Munthe-Kaas utfordrer det etablerte og bygger nye handlemønstre og kanaler i et knalltøft marked. Stine Trygg-Hauger har i mange år vært med å snu og tilpasse Clas Ohlson fra en tradisjonell kjede til en moderne retail-virksomhet med et godt grep om markedet. Derfor er begge tildelt prisen, sier Harald Jachwitz Andersen, direktør for handel i Virke.

Evnen til innovasjon hos begge kandidatene har vært avgjørende i juryens begrunnelse.

Juryen for Årets Retailleder har bestått av Erik Fagerlid, Frode Finsrud fra Cappa, Grete Lekven fra DNB, Anders Askevold fra GS1 og Ole Martin Evensmo fra Sannsyn.