Den nye Big Bite-profilen slik den fremstår  på Oasen Haugesund.  (Foto: Big Bite)
Den nye Big Bite-profilen slik den fremstår på Oasen Haugesund. (Foto: Big Bite)

Big Bite ekspanderer videre i 2019

Da Big Bite åpnet sin 65. butikk i Narvik den 22 november, markerte det kjedens 9. nyetablering i løpet av ett år. 2019 starter like offensivt med nyetablering i Oslo allerede i januar.

Publisert Sist oppdatert

Driftssjef Henrik Horni kan se tilbake på et hektisk år med hele 16 % vekst i antallet medlemmer.

– Ja, dette har vært et meget morsomt år! Veksten på kjedenivå er selvsagt veldig hyggelig, men like viktig er den muligheten Big Bite gir unge, ambisiøse mennesker til å skape lønnsomme arbeidsplasser både for seg selv og sine medarbeidere.

Big Bites’ kjedekonsept er tuftet på sunn mat for folk i farta. Kjeden er bygget på en godt utprøvd franchisemodell der franchisetakere eier sine egne butikker og leier Big Bite-konseptet.

Vokser og utvikler seg videre

– Big Bite er et solid og trygt konsept som gang på gang demonstrerer at vi har et attraktivt tilbud både til våre franchisetakere og til kundene. Vår ambisjon er å vokse ytterligere og få med flere ambisiøse drivere på laget.

Horni forteller at videre ekspensjon handler om å finne balansen mellom det veletablerte og det nye.

– Vi må fortsette å forsterke det som gjør Big Bite til et attraktivt konsept i dag, og samtidig ha øynene åpne for å videreutvikle konseptet i nye retninger. Da vi åpnet vårt 65. butikk på Amfi Narvik nå i desember har vi valg vi å bruke denne butikken til å teste ut youghurt-is, som testes ut i Big Bite etter innspill fra daglig leder av den siste tilveksten i Narvik.

Pilotbutikk i Narvik

Big Bite-kjedens nyeste butikk som åpnet på Amfi Narvik 22. november, er altså em pilotbutikk for youghurtis-konseptet Yo Berri.

Robert og Kine Chitussi driver den nye pilotbutikken i Narvik. (Foto: Big Bite)
Robert og Kine Chitussi driver den nye pilotbutikken i Narvik. (Foto: Big Bite)

– Både kundene og jeg er glade for at Narvik blir pilot for Youghurt-is, forteller daglig leder i Big Bite Narvik Robert Chitussi.

Yo Berry er et selvbetjeningskonsept der kundene selv velger is-type, strøssel og til slutt saus. Skåla veies i disken og prisen avgjøres av vekta. Robert Chitussi var tidligere driver av Godteland i Narvik, men ønsket i stedet å satse på Big Bite.

Beriker kjøpesenteret

Big Bite-konseptet med sunnere mat i farta, er supert tilskudd til serveringstilbudet på Amfi Narvik. Senterleder Helge Edvardsen er veldig fornøyd med å kunne tilby kundene Big Bite:

– Kjøpesenteret er en møteplass og servering er veldig viktig del kundeopplevelsen kunder får hos oss. Kundene etterspør god mat, som gjerne går fort og er et sunt alternativ. Med Big Bite i senteret styrker vi serveringstilbudet vårt, trekker flere kunder inn og blir mer komplett!

(Pressemeldinger)

Om Big Bite

  • Big Bite er et norskeid franchisekonsept, med salg av rask og rimelig mat i farta
  • 65 restauranter over hele landet
  • Eies av Bitastad AS
  • Omsetning 2017: ca 210 mnok
  • Les mer på bigbite.no