Norsk teknologi skal ut i verden. F.v. Mari Kasbo, kategoriansvarlig bakeri i MENY, Sveinung Rotevatn og Simon Fossum, prosjektleder Link Retail.
Norsk teknologi skal ut i verden. F.v. Mari Kasbo, kategoriansvarlig bakeri i MENY, Sveinung Rotevatn og Simon Fossum, prosjektleder Link Retail.

Reduserer brødsvinn med norskutviklet algoritmeverktøy

MENYs matsvinnprosjekt med et algoritmebasert stekeverktøy karakteriseres som banebrytende, også i Europa. Målet er å redusere brødsvinnet med 30 prosent på et år, tilsvarende en million brød.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS