(Illustrasjonsfoto: colourbox.com)
(Illustrasjonsfoto: colourbox.com)

eBay lanserer bildesøk

VIDEO: Ikke helt sikker på hvordan du skal beskrive det du vil søke etter? Nå kan du søke ved hjelp av bilder i stedet for ord på eBay.

Publisert

Den nye tjenesten er nå tilgjengelig gjennom eBay sine mobil-apper Find It On eBay og Image Search, og skal gjøre det enklere for brukerne å finne akkurat det de leter etter.

Med appen Find it on eBay kan brukeren hente bilder fra sosiale medier eller andre nettsider, og dele disse med eBay. Deretter vil eBay sin mobil-app søke etter tilsvarende produkter i sin katalog.

Med appen Image Search kan brukeren søke på eBay ved hjelp av lagrede bilder i kamerarullen på telefonen, eller ved å ta nye bilder. eBay vil da komme opp med forslag til produkter som ligner.

eBay skriver at disse appene bare er begynnelsen; Når brukerne tar i bruk disse tjenestene og søker stadig mer ved hjelp av bilder i stedet for ord, vil appene bli smartere og komme med enda bedre og mer presise forslag til produkter, ifølge nettgiganten.

Slik fungerer det:

Find it on eBay:

Image search:

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her