Bjørklund åpnet butikk nr 84

Før helgen åpnet Bjørklund sin smykke- og klokkebutikk nr. 84 på Østerås Senter.

Publisert

- Dette er en del av byen hvor vi ikke har vært så godt dekket tidligere, og vi gleder oss til å komme i gang, se utviklingen av butikken og bli kjent med de nye kundene, sier adm. dir. Tore Hov.

Bjørklund har overtatt lokalene etter Juvelen på Østerås Senter og pusset dem opp i sin egen stil. Åpningsdagen var det åpningstilbud på diamanter, gull, sølv og klokker. Mai måned nærmer seg, og kjeden presiserer at de tilbyr bunadssølv.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. Målet er å tilby kundene et bredt utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. Filosofien er å være en smykke- og klokkekjede for folk flest.

- Vi er stolte av å åpne enda en butikk i en utfordrende hverdag. Vårt mål har alltid vært å være den mest foretrukne aktør i vår bransje, og vi tror at kombinasjonen av god beliggenhet og stort varetrykk i klokker og smykker til folk flest er med på å gjøre oss til det, sier Tore Hov.

Smykkene i butikkene er delvis eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere rundt omkring i verden. Bjørklund er alene på det norske markedet om deler av smykkene.

Powered by Labrador CMS