NY KJEDELEDER: Kenneth Conrad Olsen. Foto: Reitangruppen
NY KJEDELEDER: Kenneth Conrad Olsen. Foto: Reitangruppen

Blir kjedeleder i Shell/7-Eleven

Kenneth Conrad Olsen tar over roret som kjedeleder i Shell/7-Eleven Norge.

Publisert

Han har opparbeidet seg bred erfaring gjennom 15 år i Shell, og har det siste året vært ansvarlig for selskapets samarbeid med Reitan Convenience.

– Vi gleder oss veldig til dette. Vi har blitt godt kjent med Kenneth i løpet av det siste året, og har sett i praksis at han deler våre holdninger og verdier, og at han er en tydelig og inspirerende leder. Han har lang og bred erfaring fra salg, marked og HR, og har mye å bidra med inn i kjeden, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson, i en pressemelding.

Kenneth Conrad Olsen har tidligere vært leder for Shells forhandlernett i Norge, regionsjef for Vestfold, Østfold og Kongsberg, retailer trener og CRISP manager (Convenience Retail Improvement Strategi). Gjennom samarbeidet med Reitan Convenience har han hatt et spesielt fokus på relasjonsbygging og samarbeidskultur.

– Å komme på lag med medarbeiderne og kulturen i Reitan Convenience ser jeg veldig frem til. Verdiene sammenfaller med mine egne, og det gir et veldig godt grunnlag for å skape noe sammen. Utgangspunktet i kjeden er veldig bra, og jeg gleder meg til å bidra til å fortsette å utvikle den som ledende i markedet, sier Kenneth Conrad Olsen, som tiltrer rollen så snart som mulig og senest 1.2. 2014.