Slik vil Bobyn i Verdal fremstå ferdig ombygget til våren.
Slik vil Bobyn i Verdal fremstå ferdig ombygget til våren.

Bobyn Verdal under ombygging

– En større ombygging av Bobyn senter starter høsten 2020 slik at vi kan ønske velkommen til et "nytt" senter i løpet av våren 2021, opplyser Ole Kristian Sagvik, daglig leder i Hustad Eiendom AS.

Av Odd Henrik Vanebo

Ole Kristian Sagvik
Ole Kristian Sagvik

Dette selskapet eier og driver fire Bohus-varehus i tillegg til Verdal: Namsos, Steinkjer, Trondheim og Ålesund, og hadde i 2019 en omsetning på i overkant av en kvart milliard kroner. I tillegg til drift av Bohus-varehus eier selskapet en god del forretningseiendommer og utviklingstomter i Trøndelag. Hustad-konsernet har utspring og administrasjon i Namsos og er den største enkeltstående aktør i Bohus-kjeden.

– De planlagte ombyggingsarbeider i Verdal gjelder i hovedsak inngangspartiet til senteret mot øst, ombygging av tak og ny taktekking. Fasaden til senteret vil fremstå som nytt og moderne. Vi skal også rydde opp i parkeringssituasjonen utenfor bygget, og flytte mottaket for eksternt mottak av kondemnert el-utstyr, opplyser Ole Kristian Sagvik til Retailmagasinet.

Ettersom både Magneten i Levanger og Bobyn i Verdal siden i høst inngår i Alti-kjeden, fyller Magnetens senterleder Lars Heirsaunet nå samme funksjon i Bobyn.

Powered by Labrador CMS