John Ekman er grunnleggeren av Conversionista og av noen omtalt som nummer én på online konvertering i Scandinavia.

LOAD.17 begynner å ta form

LOAD er Norges største netthandelskonferanse og arrangeres på Scandic Fornebu 21. september, med customer obsession som hovedtema.

Publisert

Å være god på personaliserte og brukervennlige kundeopplevelser er nødvendig. For å skape konkurransefortrinn er det likevel balansen mellom den digitale og den menneskelige relasjonen som skiller.

For retailere som jobber med netthandel er LOAD av Norges beste og største møteplasser i bransjen. Hit kommer store og små aktører innen retail, netthandel, fagmiljøer og leverandører for å dele erfaringer og styrke nettverk. Temaer som vil bli belyst er kundefokus, synlighet, konvertering, vekst, betaling og logistikk/levering.

Blant foredragsholderne er John Ekman, Eric Sandtrø, Steven van Belleghem og Nathalie Nahai.

John Ekman er grunnleggeren av Conversionista og av noen omtalt som nummer én på online konvertering i Scandinavia. Han er lidenskapelig opptatt av å forbedre konvertering og konverteringsgrad og vil snakke om dette på LOAD.17.

Eric Sandtrø har jobbet med handel siden han var tenåring. Han er en av gründerne bak Komplett og driver nå Fjellsport.no – begge nettsuksesser. Han har lang erfaring, er frittalende og har sterke meninger. Han har fokus på kundenes mening, hard jobbing og sist, men ikke minst å være kunde i egen butikk!

Netthandelsprisene deles ut under kveldsarrangementet.

Les mer om LOAD.17 her.

Eric Sandtrø vil holde foredrag på LOAD.17. Han har lang erfaring, er frittalende og har sterke meninger.
Powered by Labrador CMS