Byggmax ekspanderer

Byggmax åpner ny butikk i Kopervik på Karmøy neste uke. Det nye byggvarehuset blir det 38. for kjeden i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Byggmax satser i Norge og har som uttrykt målsetting å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig over hele landet. Byggmax har ansatt fem nye medarbeidere i den nye butikken på Karmøy. Ordfører Jarle Nilsen vil stå for den offisielle åpningen

– Vi ser frem til åpningen av vårt nye Byggmax byggevarehus i Kopervik. Vi er allerede etablert i Haugesund og vi er sikre på at vi har et tilbud som vil bli godt mottatt på hele Karmøy. Vårt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, sier adm. dir. Benedicte Inversini i Byggmax Norge.

Benedicte Inversini er adm. dir. i Byggmax Norge.
Benedicte Inversini er adm. dir. i Byggmax Norge.

Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men skal komme kundene til gode i form av konkurransedyktige priser.