Schmidt forbereder ny butikkåpning i Hamar.
Schmidt forbereder ny butikkåpning i Hamar.

Skal vokse i Norge

Schmidt er Europas største kjøkkenkjede og har over 700 butikker i 21 land. Den familieeide kjeden skal vokse i Norge og forbereder nå for ny butikkåpning i Hamar.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har valgt ut nytt lokale i Hamar og leter nå etter en ambisiøs franchisepartner som vil satse sammen med oss. Du må være motivert og engasjert og en naturlig selger, sier Jacob Skjødt, leder for Schmidt Nordic.

Høye standarder

Schmidt har et forretningsmessig sterkt konsept med gode og beviste muligheter for høy inntjening. Kjøkkenkjeden kan også skilte med en finansieringsmodell der Schmidt finansierer en andel av etableringen, skriver selskapet i en pressemelding.

Jacob Skjødt
Jacob Skjødt

– Våre franchisetakere løfter fram at Schmidt er et kvalitetskonsept, skreddersydd, til en fornuftig pris, i tillegg til at vi har høye standarder for etikk og miljø. Det appellerer til både dem som skal drive butikkene og til kundene som handler, sier Skjødt.

Må investere selv

Franchisetakere i Schmidt må være klare til å investere en andel i oppstarten selv, for blant annet bygging og innredning av butikk, og får på kjøpet tilgang til hele suksesskonseptet til den verdensledende kjøkkenleverandøren, med full opplæring og løpende støtte til markedsføring og drift.

– For å lykkes som franchisetaker hos oss bør du like en hektisk hverdag, der du tenker kunde først og legger inn den innsatsen som kreves. Du trenger ikke å ha drevet eget firma før, du kan lykkes godt med bakgrunn fra for eksempel butikk og service og utstrakt kundekontakt. Du får tilgang til et ferdig suksesskonsept og støtte hele veien, avslutter Skjødt.

Komplett skreddersøm

Schmidt skiller seg ut fra andre kjøkkenprodusenter blant annet ved komplett skreddersøm, slik at alle detaljer passer perfekt for ditt kjøkken, et unikt utvalg skapfronter, store arbeidsflater og dypere skuffer og skap for mer oppbevaring. Schmidt er også Europas eneste kjøkkenfabrikant med fire ISO‐sertifiseringer og PEFC‐sertifisering, noe som innebærer at for hvert tre som brukes i produksjonen blir et nytt tre plantet.

(Pressemelding)

Om Schmidt

Schmidt er Europas største kjøkkenkjede med mer enn 700 butikker og Europas femte største kjøkkenprodusent. Kjeden ble etablert i 1934 og eies nå av tredje generasjon Schmidt. Alle butikkene drives som selvstendige butikker eid av partnere, og konsernet har drevet lønnsomt hvert år siden oppstarten. Schmidt har vært i Norge siden 1987, og har i dag butikker i Kristiansand, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn, Moss, Haugesund, Bergen og Oslo. Selskapet er i vekst og planlegger også flere nye butikkåpninger i Norge.