(Foto: Schmidt)
(Foto: Schmidt)

Schmidt åpner på Skøyen

Kjøkkenkjeden åpner sin tredje butikk i Oslo-området

Publisert Sist oppdatert

Schmidt, som er Europas største kjøkkenkjede, åpner fredag 1.desember ny butikk i Hoffselvpromenaden 4 på Skøyen i Oslo.

Nordmenn topper lista

Butikken får et bredt tilbud av møbler til kjøkken, bad og garderobe. Med åpningen på Skøyen har Schmidt nå ni butikker i Norge, skriver kjeden i en pressemelding.

– Det er i dag stor interesse for kjøkken, møbler og interiør og nordmenn topper listen over de som investerer mest i kjøkken i hele verden, sier daglig leder Lene Johansen i Schmidt på Skøyen.

På mål uten ekstra kostnad

Schmidt forener tysk ingeniørkunst med fransk design og har produkter innenfor kjøkken, bad, garderobe og soverom.

– For mange er kjøkkenet hjemmets hjerte og mange ønsker seg et drømmekjøkken. Vårt tilbud er derfor tilpasset denne utviklingen, sier Johansen.

I Norge er Schmidt den eneste kjøkkenkjeden som tilbyr kjøp av produkter på mål uten en ekstra kostnad, ifølge pressemeldingen. I tillegg har Schmidt høy garanti for miljøhensyn og har 3 ISO sertifiseringer, NF og PEFC sertifiseringer.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Schmidt ble grunnlagt i 1934 og er en del av det franske konsernet Schmidt Groupe, som er en av Europas ledende produsenter av møbler til kjøkken, bad og garderobe.

Schmidt Group-konsernet har mer enn 1300 ansatte og har i Tyskland og Frankrike trippelsertifisert produksjon innen kvalitet, miljø samt helse og sikkerhet.

Sortimentet forhandles over hele verden via 700 Schmidt-butikker. Schmidt Nordic selger og markedsfører Schmidt i Danmark, Norge, Sverige og Island.